Welkom bij ons
MASSAGECENTER

Welkom op de nieuwe site van SunshineThai. Laat U omtoveren in de magische sfeer van Thailand met al zijn charmes. De dames van ons team staan steeds ter uwer beschikking voor een relaxerende, sportieve of sensuele massage.

Thaise massage

Traditionele Thaise massage is eén van 's werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

Bij een Thaise massage maken onze Thaise dames gebruik van unieke gekruide oliën en een aparte stijl van inrichtingen. Een Thaise massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam (fysiek), de geest (spiritueel) en het gevoel (emotioneel). Het is een manier om ziekte(s) te verhinderen, een hulpmiddel bij het oplossen van psychische en fysieke blokkades, het verhogen van de flexibiliteit en nog veel meer…

Naast de traditionele massage bieden onze dames nog een waaier van verschillende soorten massages aan zoals: Sportieve, Relaxerende en Sensuele B2B massages. Wenst u kennis te maken met eén van ons wereldvermaarde massages, contacteer ons dan vlug en kom dit ontdekken. SunshineThai " The Best A Man Can Get "

Prijzen massage

30 minuten - € 50
60 minuten - € 80
90 minuten - € 130

Promotie

1 Dame aan € 150 voor 120 minuten