Traditionele thai massage

Bij de Traditionele Thaise massage denkt men aan een van de werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

Relaxerende massage

De ontspanningsmassage is bedoeld voor de ontspanning van uw lichaam en geest en is niet zozeer gericht op genezing. Het helpt uw ademhaling te controleren, het lichaam en de geest tot rust te brengen, het stelt je in staat om alle zorgen, stress en spanning los te laten en het zal  oververmoeidheid en zelfs depressiviteit tegenstrijden.

 

Sport massage

De klassieke sportmassage heeft als hoofddoel het genezen maar natuurlijk ook het voorkomen van blessures tijdens het sporten. Door middel van pressie van vingers en handen wordenvastzittende spieren weer losgemaakt. De doorbloeding in het lichaam is dan weer optimaal en zo kan u weer verder sporten.

Body to body sensuele massage

De Thaise B2B sensuele massage maakt alle spieren in uw lichaam soepel en lenig en met de B2B sensuele massage krijg je een onvergetelijke ervaring waarbij men zich vooral richt op de gevoelige zones van het lichaam.

Prijzen massage

30 minuten - € 50
60 minuten - € 80
90 minuten - € 130

Promotie

1 Dame aan € 150 voor 120 minuten